Начало Студиото Услуги Промоции Контакти

Студио за красота "Beautiful"

Фризьорски услуги
Коафьорите в студио за красота Mаgic са високо квалифицирани специалисти доказали своите умения. Салонът работи с висококачествените продукти на марките Goldwell, Organic color, Label M. Goldwell отделя много голяма част от приходите си за въвеждането и патентоването на нови и модерни технологии, разработени в собствените им лаборатории: Q-ензим, Flex-Shine, Y-Shine, Nano технологии – това са само част от модерните методи които се прилагат при разработката на продуктите. Съчетанието между продукти, щадящи косата и същевременно изключителния и дълготраен ефект, постигнат с тях, гарантира резултатите, които вие очаквате.
Козметика
Студио за красота Mаgic е с модерно оборудвани козметични кабинети, където ще ви обслужат високо квалифицирани, компетентни специалисти. Те ще определят от какво се нуждае кожата ви и ще ви препоръчат най-подходящата програма от процедури и продукти за домашна употреба. Предлаганите марки са гаранция за качество на уникалните терапии, известни в цял свят, които предлагаме в козметичните ни студия.
Салонът работи с професионалните марките Gatineau – Франция и CNC cosmetic- Германия.
Маникюр и педикюр
Салонът работи с марките ORLY, CND, OPY
ORLY е име легенда в продуктите за маникюр и педикюр. Основател на компанията е Джеф Пинк през 1975 година. ORLY е базирана в Лос Анжелис, Калифорния. С името на ORLY е свързана и историята за създаването на легендарния „Френски Маникюр”. Този вечен моден вид в маникюра е създаден и патентован от Джеф Пинк през 1976 година.
Солариум
• Защо човек трябва да посещава солариум?
Има много причини, както биологични, така и физиологични, излагането на светлина за почти всички живи организми на Земята да е препоръчително. Хората изглеждат по-добре с лек загар, поради което добрият тен влияе на самочувствието и успеха.
• Вреди ли солариума?
Категорично не. Солариума действа благоприятно върху цялостното състояние на организма. Стимулира възпроизвеждането на витамин Д, колаген, меланин, хормона на щастието (серотонин), спомага за лекуването на много заболявания.
Грим
Очите са много важни при една жена. Както казват – те са прозорец към душата й. Затова е хубаво да имате красив и изразителен поглед, който лесно може да постигнете чрез малко грим.
Гримът за пролет/лято 2013 залага на акцентите. Червени устни или котешки поглед, дебели вежди или ефектно синьо, а защо не пищни мигли?
Гримът за пролет/лято се стреми да привлече вниманието към определена част от лицето. Тази, върху която искате да акцентирате. Затова и топ тенденциите в грима за този сезон наблягат на подчертаването на очите, веждите, миглите или устните, така че когато някой ви погледне, да задържи погледа си точно там. Но това не е елементарен трик за привличане на внимание, а истинско изкуство.
Ние предлагаме:
-Поставяне на мигли – косъм по косъм
-Дневен грим
-Вечерен грим
-Сватбен грим

Заповядайте при нас!