„Правете като дърветата - сменят листата си, но съхраняват корените си. Променяйте идеите си, но запазете принципите си!“

#
#

Класен ръководител: Иванка Галчева

11а клас

Компютърна техника и технологии


„Правете като дърветата - сменят листата си, но съхраняват корените си. Променяйте идеите си, но запазете принципите си!“Всеки класен ръководител мечтае да има клас, с който да се гордее. Искаме учениците ни да бъдат отличници, да внимават и да участват в час, да се държат възпитано в междучасията и в часовете. Отговорността за това обаче е колкото тяхна, толкова и наша, защото децата ще правят това, което ценим у тях, това, за което им даваме възможности, това, в което виждат смисъл и им носи позитивни емоции. 11 „А“ клас има весели, тъжни, обичливи, учени, мързеливи и мноооого търпеливи деца. Класният ръководител трябва да осъзнае огромната си роля за създаването и поддържането на атмосферата в класа. Каквито и фактори да определят поведението на един човек, основният мотиватор е желанието ни да се чувстваме добре! Аз съм горда класна на 10 „А“ клас и се радвам, че животът ме срещна с тях! Благодаря ви, деца! Обичам ви!
Иванка Галчева – класен ръководител на 10 „А“ класУспех: 
  • 4,58

Из живота на 11а клас

#

1/32021

Първо място в Национално състезание

Георги Атанасов от 10а клас спечели първо място в 11-то издание на Националното състезание по творческо писане на английски език.